Musical

Jaarlijkse musical in theater de Meerpaal

Werkelijk uniek voor onze school is de musical die jaarlijks opgevoerd wordt in de mooiste omgeving die voor ons denkbaar is, namelijk in de Meerpaal.
Al meer dan 40 jaar kunnen we gebruik maken van deze professionele omgeving. Compleet met specialisten voor geluid en licht wordt het grote gordijn geopend voor onze sterren, de leerlingen van de groepen 7 en 8.

Onder aanvoering van de leerkrachten en een enthousiaste groep ouders zijn we (de ouders van de leerlingen, aangevuld met familie en vrienden) getuige van een weergaloos avondvullend optreden. Waarbij de Meerpaal tot de nok toe gevuld is. De avond wordt compleet gemaakt met optredens van leerlingen in de pauze van de musical. Tijdens de echte pauze is er voor de ouders alle ruimte om in de foyer prachtige prijzen te winnen.

Deze musical vinden wij van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van de expressieve vaardigheden bij onze leerlingen. Cultuur staat dan ook hoog in ons vaandel. Binnen de school is één van de leerkrachten aangesteld als cultuurcoordinator. Voorafgaand aan deze apotheose in de groepen 7 en 8 worden er wekelijks weekvieringen gehouden in de hal van de school, waar alle groepen de mogelijkheid krijgen om zich te presenteren.

OBS de Dukdalf musical
logo de meerpaal

Kom eens langs!

© Copyright - OBS de Dukdalf | Powered by VWA digital agency